Megjelenítés módja:
 
Előző 1 499 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Tepsiben lapított paradicsompaprika

Hozzávalók

4 paradicsompaprika
4 piros szín? zöldpaprika
3-4 ev?kanál olívaolaj
4 gerezd fokhagyma
1 csokor friss rozmaring

frissen ?rölt bors

      A paprikákat elfelezzük, csumájukat kivágjuk, de úgy, hogy száruk rajta maradjon. Az olívaolajat tepsibe öntjük, a paprikákat belefektetjük, a fokhagymagerezdeket közé-jük dobjuk. A rozmaring leveleit lecsipkedjük, a paradicsompaprikára szórjuk, enyhén megsózzuk és ?rölt borssal meghintjük. Forró süt?ben mindkét oldalukon addig sütjük, amíg szépen megpirulnak. A mediterrán országokban nagyon kedvelt el?étel, de mi natúr sültek mellé köretként is kínálhatjuk.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 193 kcal / 807 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor Villányi kékoportó 2000.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY