Megjelenítés módja:
 
Előző 1 89 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Paradicsompaprikás tatárbifsztek

Hozzávalók

2 paradicsompaprika
1 kicsi piros er?s paprika
1 kis fej vöröshagyma
1 csokor metél?hagyma
30 dkg darált bélszín
1 tojás
1 kiskanál mustár
só, ?rölt bors

      A paradicsompaprikákat megmossuk, kicsumázzuk és egészen finomra vágjuk. Az er?s paprikát is beleaprítjuk. A hagymát megtisztítjuk és a metél?hagymával együtt felaprítjuk. A darált bélszínt a tojással, a paprikával, a hagymával, a metél?hagymával és a mustárral összekeverjük. Megsózzuk, megborsozzuk és jól egybedolgozzuk. A pirospaprikától nemcsak több lesz, de szép étvágygerjeszt? piros színt is kap. A szokásos módon egy tányér közepére halmozzuk és friss paradicsommal, uborkával, salátalevelekkel körítjük. A tetejére díszítésül kaviárt is szórhatunk. Pirított kenyérrel azonnal tálaljuk.


Elkészítési id?: 30 perc.

Italajánlat: száraz vörösbor Villányi cabernet sauvignon `98.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY