Megjelenítés módja:
 
Előző 1 420 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Tüzes kolbásznyárs

Hozzávalók

60 dkg csíp?s,
füstölt kolbász
4 alma
2 vöröshagyma
15 dkg gomba
6 paradicsom
15 dkg füstölt szalonna
1 kiskanál Kotányi
grill fokhagymás
pikáns f?szersó

      A kolbászt kisujjnyi vastag, kissé ovális karikákra szeljük. Az almát megmossuk, magházát kimetsszük, húsát cikkekre vágjuk. A megtisztított hagymát, gombát és a lecsumázott paradicsomot ugyancsak cikkekre vágjuk, a szalonnát vastagon felszeleteljük és kétcentis darabokra aprítjuk. Mindezeket felváltva nyársra húzzuk úgy, hogy a végükre hagyma kerüljön. A zöldségeket a f?szersóval meghintjük, parázsló faszén fölött, szorgalmasan forgatva 10-12 perc alatt megsütjük.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 1130 kcal / 4724 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor Egri bikavér `98.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY