Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1599 1 2 ... 1631  Utolsó


Bodzás szilvadzsem

Hozzávalók

      Ha kevés a szilvánk, kipróbálhatjuk ezt a különleges bodzabogyóval, dióval gazdagított dzsemet. A kimagozott, feldarabolt szilvát egy tepsibe öntve süt?ben addig sütjük-pároljuk, amíg levet nem enged. Ekkor negyedrésznyi megtisztított érett bodzabogyót szórunk rá, megcukrozzuk és dióbéllel gazdagítjuk. Kis lánggal addig sütjük, amíg jól bes?r?södik. Közben természetesen többször megkeverjük. Frissen, de télire csipetnyi tartósítószerrel, üvegben eltéve is finom. Különleges íze, gyönyör? színe miatt különleges csemege.


Elkészítési id?: 2 óra.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY