Megjelenítés módja:
 
Előző 1 623 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Kapros gombás pontyragu

Hozzávalók

80 dkg pontyfilé
20 dkg vöröshagyma
25 dkg gomba
20 dkg tészta
2 dl tejföl
2 dl étolaj
só, bors, pirospaprika
?rölt kömény, kapor
delikát
pirosarany
fokhagyma

      A 3x3 centiméteres haldarabokat ízlés szerint f?szerezzük só, bors, delikát, kömény, pirosarany és fokhagyma hozzáadásával, majd kb.25-30 percig állni hagyjuk. Közben a földarabolt vöröshagymát olajban megdinszteljük, majd a földadarabolt gombát hozzáadva megpároljuk. Pirospaprikával színesítjük, felöntjük vízzel és 25 percig f?zzük. Ezután a f?szerezett halat beleönjük, szükség szerint utánaízesítjük és készre f?zzük 15-20 perc alatt. befejezés el?tt a felkevert tejfölt hozzáadjuk és felf?zzük. A darabolt kaprot hozzáadva, kif?tt tésztával tálaljuk.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY