Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1420 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Olajbogyó saláta

Hozzávalók (4 személyre)

2-3 közepes, roppanósra f?zött sárgarépa
2 f?tt tojás
1 közepes kígyó uborka
20 dkg fagyasztott vagy konzerv kukorica
12-12 dkg magozott és zöld olajbogyó
1 nagy csokor petrezselyem
5 ev?kanál olivaolaj
2-3 ev?kanál citromlé

      A sárgarépát keresztbe vágjuk, majd fölszeleteljük. A f?tt tojásokat csíkokra vágjuk. Legegyszer?bb, ha tojásszeletel?vel el?ször karikára vágjuk, majd elfordítva újra szeleteljük, így lesznek csinos kis csíkok bel?le. A jól megmosott kígyóuborkát 3-4 milliméter vastagon meghámozzuk, a salátába a színe miatt csak ez a héjas része kell, amit fölszeletelünk, a közepét más étel készítéséhez eltesszük. A kukoricát szobah?mérsékleten fölengedjük, lecsöpögtetjük. A két féle olajbogyót karikára vágjuk, az el?készített hozzávalókkal tálba szórjuk, a finomra vágott petrezselyemmel, az olajjal, és a citromlével összekeverjük, egy kicsit megsózzuk.


Elkészítési id?: 20 perc + el?készítés.
Egy adag: 375 kcal / kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY