Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1388 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Gyömbéres lilakáposzta saláta

Hozzávalók

50 dkg lilakáposzta, só
mogyorónyi friss
gyömbér
4 ev?kanál borecet
3 ev?kanál cukor
1 ev?kanál olívaolaj
?rölt bors
1 csokor metél?hagyma
8 dkg durvára tört dió

      A lilakáposztát megtisztítjuk, elnegyedeljük, majd miután torzsáját kimetszettük, vékonyan felcsíkozzuk. Kissé megsózva fél órán át állni hagyjuk, azután jól összekeverjük. A meghámozott gyömbért nagyon finomra aprítjuk. A borecetet a cukorral és az olíva- olajjal elkeverjük, 1 dl vízzel hígítjuk. ?rölt borssal és a gyömbérrel f?szerezzük, majd a káposztát is beleforgatjuk. Apróra vágott metél?hagymával és durvára tört dióval meghintve kínáljuk.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 1129 kcal / 270 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Somlói juhfark `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY