Megjelenítés módja:
 
Előző 1 747 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Sajtos rákkal töltött palacsinta

Sajtos rákkal töltött palacsintaHozzávalók

25 dkg fagyasztott
rákhús (az apróbb,
olcsóbb is jó hozzá)
8 dkg vaj
1 kiskanál liszt
2 dl tejszín
10 dkg reszelt
eidami sajt
só, ?rölt bors
12 db cukor nélküli
palacsinta

      A rákhúst fölengedjük, a fele olvasztott vajon 2-3 percig sütjük, és a liszttel behintjük. Épp csak 1 percig pirítjuk, majd a tejszínnel fölöntjük. 2-3 percig forraljuk, hogy jó s?r? legyen, a reszelt sajtot beleszórjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A palacsintákat egyenletesen megkenjük a tejszínes rákkal, szorosan fölgöngyöljük, és olvasztott vajjal meglocsolt t?zálló tálba sorakoztatjuk. A tetejüket is megkenjük vajjal. Tálalás el?tt 5-6 perccel jó forró süt?ben átmelegítjük. Hideg tejfölt és forró pirítóst is kínálhatunk hozzá.


Elkészítési id?: 15 perc + a palacsinta sütése.
Egy adag: 571 kcal / 2387 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor (Balatonsz?l?si olaszrizling `2000).
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY