Megjelenítés módja:
 
Előző 1 153 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Gesztenyekrémleves rumos mazsolával

Gesztenyekrémleves rumos mazsolávalHozzávalók (6 személyre)

8 dl tej
1 csomag vaníliás
pudingpor
3 ev?kanál cukor
25 dkg édes gesztenye-
massza
1 csomag vaníliás cukor
0,5 dl rum
10 dkg mazsola

      A tejb?l egy mer?kanálnyit elveszünk, a pudingport és a cukrot simára keverjük benne. A többi tejet felforraljuk, a pudingporos tejet kevergetve beleöntjük, a villával összetört gesztenyemasszát hozzáadjuk, és 1-2 percig f?zzük. A t?zr?l lehúzva vaníliás cukorral ízesítjük, majd merül?mixerrel habosítjuk. Rumba áztatott mazsolával (legjobb, ha egy napig el?tte érlel?dik) megszórva, juharsziruppal vagy karamellal "pettyegtetve", melegen vagy jégbe h?tve kínáljuk.


Elkészítési id?: 15 perc.
Egy adag: 483 kcal / 2019 kJ.
Italajánlat: édes fehérbor (Tokaji hárslevel? `2000).
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY