Megjelenítés módja:
 
Előző 1 249 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Karibi mogyorós csirkeragu

Hozzávalók (5 személyre)

5 egész csirkecomb
(b?re nélkül)
4 ev?kanál olaj
2 fej hagyma apróra vágva
2 gerezd zúzott
fokhagyma
1 kiskanál kakukkf?
1-1 kiskanál currypor,
csíp?s pirospaprika vagy
?rölt Cayenne-bors, só
2 babérlevél
75 dkg paradicsom
feldarabolva
10 dkg mogyoróvaj
(nagyobb élelmiszer-
boltokban kapható)

      A csirkecombokat az olajon mindkét oldalukon megpirítjuk, tálra szedjük. A maradék olajban megpároljuk a hagymát, és ha már kissé megbarnult, hozzáadjuk a fokhagymát meg a f?szereket. Egy percig kevergetjük, majd hoz- závegyítjük a paradicsomot és 6 deci vizet vagy húslevet. A csirkecombokat beledobjuk, és lassú t?zön kb. 45 percig f?zzük. A mogyoróvajat egy pohárnyi f?z?lével kis tálban összekeverjük, majd a lábosba öntjük és még egyet forralunk rajta. Azonnal tálaljuk.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY