Megjelenítés módja:
 
Előző 1 528 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Rákkal töltött burgonya

Hozzávalók

4 közepes, héjában f?tt
burgonya
4 tojássárgája
1 dl tejszín
só, ?rölt fehér bors
késhegynyi reszelt
szerecsendió
10 dkg fagyasztott vagy
konzerv rákhús

      A f?tt burgonya tetejéb?l egy vékony szeletet levágunk, majd belsejét kivájjuk. Ezt a kikapart burgonyát a tojások sárgájával és a tejszínnel simára keverjük, enyhén megsózzuk, megborsozzuk, a szerecsendióval f?szerezzük. A fölengedett, kissé kinyomkodott, fölaprított rákot belekeverjük, majd az egészet a burgonyákba visszatöltjük. Forró süt?ben átsütjük.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 388 kcal / 1413 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor (M?csényi zöldveltelini 2000).
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY