Megjelenítés módja:
 
Előző 1 876 1 2 ... 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Juhtúrós sült burgonya

Hozzávalók

80 dkg burgonya, só
6 ev?kanál olaj
1 mokkáskanál ?rölt bors
25 dkg juhtúró

      A burgonyát alaposan megmossuk, majd héjában, enyhén sós vízben szinte teljesen puhára f?zzük. Lesz?rjük, h?lni hagyjuk, meghámozzuk, majd félcentis ka-rikákra szeleteljük. Nagy tepsiben szétterítjük, olajjal meglocsoljuk, forró süt?-ben halványsárgára sütjük. A juhtúrót rámorzsoljuk, és néhány percre a süt?be visz-szatoljuk. Aki szereti, tejföllel is meglocsolhatja, s?t, finomra vágott kaporral is f?szerezheti.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 288 kcal / 1204 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor (Etyeki sauvignon blanc 2000).
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY