Megjelenítés módja:
 
Előző 1 154 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Gombaleves raviolival

Hozzávalók (8 személyre)

1 csomó újhagyma
4 dkg Rama
margarin
1,2 l húsleves
80 dkg konzerv
hámozott paradicsom
50-50 dkg fehér
és barna csiperke
2 csomag készen kapható
sajtos ravioli (50 dkg), só
2-3 ev?kanál szójamártás
1 ev?kanál balzsamecet
1 kis csokor friss
bazsalikom

      Az újhagymát megtisztítjuk, fél centi vastagra fölszeleteljük, majd a megforrósított margarinon megfonnyasztjuk. A levessel fölöntjük, fölforraljuk. A paradicsomot lecsöpögtetjük, kis kockákra vágjuk. A kétféle gombát megtisztítjuk, cikkekre vagy szeletekre vágjuk, majd a paradicsommal és a raviolival együtt a levesbe szórjuk. 8-10 perc alatt puhára f?zzük, ha kell, utánasózzuk. A szójamártással és a balzsamecettel kellemesen pikánsra ízesítjük, végül fölaprított bazsalikommal adjuk meg végs? zamatát.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 268 kcal / 1129 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor (Egri chardonnay `99 barrique).
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY