Megjelenítés módja:
 
Előző 1 364 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Kolbásszal töltött karaj

Kolbásszal töltött karajHozzávalók

4 szelet kicsontozott karaj
(egyenként kb. 20 dkg)
1 hosszú szál füstölt
kolbász
?rölt bors
majoránna, só
4 szelet húsos, füstölt
szalonna
a tálaláshoz:
tejföl

      A hússzeleteket megmossuk, leszárogatjuk, majd éles késsel mindegyikbe akkora nyílást vágunk, hogy egy kolbászdarab kényelmesen beleférjen. Az üreget sóval, borssal, majoránnával bedörzsöljük, majd beletesszük a kolbászt. A húsokat kívülr?l meg-sózzuk, egy-egy szelet húsos szalonnát fektetünk rájuk, és külön-külön dupla alufóliába csomagoljuk, majd a parázsló faszén fölé állított rácsra rakjuk. Kb. 45 percig sütjük, közben meg-megforgatjuk. A fóliából kicsomagolva, tejföllel meglocsolva kínáljuk.


Elkészítési id?: 1 óra 10 perc.
Egy adag: 693 kcal / 2897 kJ.
Italajánlat: száraz vörösbor Szekszárdi bikavér `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY