Megjelenítés módja:
 
Előző 1 292 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Ropogós csirkeszárny

Hozzávalók

50 dkg csirke-
szárny (ponto
sabban a szárny
fels?, "combos"
része)
1 tojás
1 közepes
burgonya
3 ev?kanál
finomliszt
2 gerezd
fokhagyma
1 kiskanál só
1-1 mokkáskanál
?rölt bors és
cseresznyepap-
rika-krém
a sütéshez:
olaj

      El?készítése: a csirkeszárny csontjánál lév? húsba belevágok és kissé felgy?röm, hogy a csont a képen látható módon csupaszon lógjon ki bel?le. Megsózom. A tojást habosra verem, hozzáöntök 1,5 deci vizet, megsózom, megborsozom, majd hozzáadom a cseresznyepaprika-krémet, 2 ev?kanál lisztet és a meghámozott, lereszelt, nyers burgonyát. Jól összekeverem, és tíz percig állni hagyom. (Aki nem kedveli a csíp?set, édes f?szerpaprikát szórjon bele!) Elkészítése: a húsdarabokat egy kevés lisztbe mártom, és a tésztamasszába forgatva háromujjnyi forró olajban mindkét oldalukon pirosra sütöm. A felesleges olajat lecsöpögtetem, és salátával tálalom.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 225 kcal / 945 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Pannonhalmi olaszrizling `01.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY