Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1368 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Csíp?s vegyes savanyúság

Hozzávalók

1 tasak savanyúság tartósító
3 ev?kanál cukor
4 dl 10%-os ecet
1 kg édes káposzta
1 kg csíp?s
almapaprika
1 kg apró fürtös uborka
30 dkg apró vöröshagyma
6-8 gerezd fokhagyma
1 csokor kapor

      A savanyúság tartósítót egy lábasban 1,8 liter vízzel elkeverjük, majd a cukrot beleszórjuk, t?zre tesszük, és 5 percig forraljuk. Ezután lehúzzuk, az ecetet beleöntjük, és h?lni hagyjuk. Közben az összes zöldséget megtisztítjuk, és jól megmossuk. A káposztát cikkekre vágjuk, majd a paprikával, az uborkával és a hagymával vegyesen üvegekbe rakjuk. A fokhagymagerezdeket és a kaporszálakat közéjük dugdossuk. Minden üvegbe annyi kih?lt tartósítólevet öntünk, amennyi a zöldségeket ellepi. Lezárjuk és máris végleges helyére tehetjük a kamrába.



Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY