Megjelenítés módja:
 
Előző 1 365 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Laskagombás sertéssült

Laskagombás sertéssültHozzávalók

75-80 dkg sertéscomb
Vegeta és só
1 nagy vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
2 ev?kanál olaj
1 dl száraz fehérbor
1 dl paradicsom-ivólé
25 dkg laskagomba

      El?készítése: a húst megmosom, leszárítom, és vegetával meg sóval mindenütt bedörzsölöm. A hagymát és a fokhagymát megtisztítom, felaprítom. Elkészítése: a felforrósított olajon a hagymát és a fokhagymát megfuttatom, majd a húst körülsütöm rajta. Tepsibe vagy t?zálló tálba átteszem, ráöntöm a bort és a paradicsomlevet, majd befedem. El?melegített, forró süt?be tolom, és 1 órán át párolom. Végül a tetejét leveszem, és saját levével meglocsolva szép pirosra sütöm. 20 percnyi pihentetés után felszeletelem. Közben a megmosott, leszárított gombát feldarabolom, és a serpeny?ben, a hús körül sütésekor visszamaradt zsiradékon lepirítom. Ráöntöm a pecsenye levét, és összekeverem. Ha szükséges, utánasózom. A felszeletelt húst a "szaftos" gombával és többféle párolt zöldséggel vagy salátával tálalom.


Elkészítési id?: 2 óra.
Egy adag: 481 kcal / 2020 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Neszmélyi királyleányka `01.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY