Megjelenítés módja:
 
Előző 1 739 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Firenzei csavart

Hozzávalók

35 dkg Gyermelyi orsó tészta

1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
3 ev?kanál olívaolaj
25 dkg konzerv tonhal
5-6 dkg capribogyó
1 mokkáskanál ?rölt bors
fél csokor petrezselyem
4-5 konzerv szardíniahalacska

      A tésztát b? 2 liternyi enyhén sós vízben kb. 15 perc alatt meg- f?zzük, lesz?rjük, de levéb?l 3-4 ev?kanálnyit félreteszünk. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk és az olajon megfonnyasztjuk. A tonhalkonzerv kétharmadát rádobjuk, kevergetve megforrósítjuk, majd a capribogyót beleszórjuk, megborsozzuk, a fölaprított petrezselyemmel f?szerezzük. A maradék tonhalat a szardíniával meg a félretett f?z?lével turmixoljuk vagy merül?mixerrel simára keverjük, és az el?z?ekre öntjük. Tálaláskor óvatosan a jól lecsöpögtetett tésztába forgatjuk.


Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 502 kcal / 2099 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Mátraaljai Cabernet Sauvignon `98.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY