Megjelenítés módja:
 
Előző 1 221 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Diós pirított csirkemell

Hozzávalók

2 közepes csirkemell (kb. 45-50 dkg)
Vegeta és só, 1 tojás, 5 gerezd fokhagyma
?rölt bors, 2 ev?kanál liszt
10 dkg durvára tört (nem darált!) dióbél
5 dkg vaj, 1 dl száraz fehérbor
10 dkg reszelt ilmici (vagy más csíp?s íz?) sajt

      El?készítése: a csirkemellet kicsontozom, b?rét lehúzom, húsát felszeletelem, majd vegetával és sóval megszórom. A tojást habosra keverem. Hozzáadom a zúzott fokhagymát és a borsot. A hússzeleteket lisztbe mártom, majd a tojásban megforgatom, és a dióba hempergetem. Elkészítése: a diós hússzeletek mindkét oldalát teflonserpeny?ben a forró vajon er?s lángon átsütöm. Ezután aláöntöm a bort, és lefedve kis lángon puhára párolom. A húst sz?r?lapáttal kiemelem, és visszamaradt levébe csorgatom a maradék f?szeres tojást. Kevergetve összeforralom, és tálalás el?tt rászórom a reszelt sajtot.


Elkészítési id?: 1 óra 10 perc.
Egy adag: 657 kcal / 2759 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Egri chardonnay barrique `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY