Megjelenítés módja:
 
Előző 1 129 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Zöldf?szeres karfiolkrém

Hozzávalók

1 kis fej karfiol
(30-40 dkg tisztán)

1 csokor
petrezselyem
1 csokor
metél?hagyma
1 dl s?r? majonéz
3 ev?kanál száraz
fehérbor
1 dl tejföl
10 dkg juhtúró
?rölt fehér bors
a tálaláshoz:
f?tt burgonya

      El?készítése: a karfiolt megtisztítom, és kis rózsáira szedem. Forrásban lév?sós vízben fed?nélkül puhára f?zöm. Lesz?röm, és hagyom kih?lni. Közben a megmosott és leszárított zöldf?szereket finomra aprítom. Elkészítése: a majonézt simára keverem a borral meg a tejföllel, majd hozzáadom a juhtúrót. Megsózom, megborsozom, és a villával péppé tört karfiollal összekeverem. Ezután beleforgatom a zöldf?szereket. Sós vízben f?tt burgonyahasábok tetejére halmozom. Langyosan és hidegen egyaránt fogyasztható.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 400 kcal / 1680 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Budai sauvignon blanc `01.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY