Megjelenítés módja:
 
Előző 1 387 1 2 ... 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Pusztai sz?zfalatok

Pusztai sz?zfalatokHozzávalók

      A sz?zpecsenyét vékony szeletekre vágva vékonyan bekenjük mustárral és olajba fektetve 7-8 napig h?t?-szekrényben pácoljuk. Ezután a húst lecsepegtetjük, apró lyukú húsdarálón 1 kiló sz?zpecsenyéhez 2-3 fej vöröshagymát és 5-6 gerezd fokhagymát adva 2-3-szor átdaráljuk. A húspépet sóval, borssal, f?szerpaprikával, mustárral, tormával, f?szeres paradicsomlével, majoránnával f?szerezzük. A végén kilogrammonként 2 tojás sárgáját keverünk bele és pirítóssal vagy barna rozskenyérrel kínáljuk.



Italajánlat: Egri Bikavér Barrique.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY