Megjelenítés módja:
 
Előző 1 16 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Burgonyás zellerhab

Hozzávalók

2 nagy zellergumó
citromlé
25 dkg burgonya
só, bors
pici reszelt szerecsendió
2 ev?kanál liszt
1-2 dl tej

      A megtisztított zellert citromlével bedörzsöljük, nehogy megfeketedjen és a tisztított burgonyával együtt karikákra vágjuk. A lisztet másfél liter sós vízben elkeverjük, és puhára f?zzük benne a zellert és a burgonyát. Langyosra h?tjük, majd turmixoljuk. Hozzáadunk annyi tejet, amennyit felvesz, és állandóan kevergetve visszatesszük a t?zre, hogy megforrósodjon. F?tt marhahúshoz kit?n?.


Elkészítési id?: 40 perc.
Egy adag: 157 kcal / 657 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY