Megjelenítés módja:
 
Előző 1 652 1 2 ... 750 1000 1250 1500 1631  Utolsó


Narancsban tálalt majonézes hal

Hozzávalók (2 személyre)

2 nagyobb narancs
3 ev?kanál majonéz
?rölt fehér bors
Cayenne bors
1 ev?kanál ketchup
30 dkg tengeri halfilé
Knorr Delikát
Extra tengeri
sóval
4 fürjtojás
2-3 szál friss
petrezselyem

      A megmosott, szárazra törölt narancsok tetejéb?l egy szeletet levágunk, húsukat kivájjuk. A fehér hártyáktól megtisztítjuk, felkockázzuk. A narancshúst és -levet a majonézhez adjuk. Fehér borssal, Cayenne borssal, ketchuppal ízesítjük. A halfilét kevés delikátos vízben megpároljuk, lesz?rjük, lecsöpögtetjük. Ha kih?lt, villával kis darabkákra szétszedjük, és a majonézes mártásba keverjük. A narancsokat a majonézes hallal megtöltjük, a tetejüket félbe vágott, f?tt fürjtojásokkal és néhány szál petrezselyemmel díszítjük.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 149 kcal / 624 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Siklósi chardonnay barrique.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY