Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1248 1 2 ... 1500 1631  Utolsó


Pisztáciás marcipánpraliné

Hozzávalók

30 dkg marcipánmassza
7 dkg ?rölt pisztácia
4 ev?kanál rum
40 dkg tortbevonó-
csokoládé
5 dkg tejcsokoládé

      A marcipánt, az ?rölt pisztáciával és a rummal jól összedolgozzuk. A masszából s?t?papírral bélelt tálcára nyomózsákból, vagy két bevizezett kiskanál segítségével 3 centi átmér?j? gömböket formálunk. Legalább egy napig száradni hagyjuk. Ezután a tortabevonót vízg?zön megolvasztjuk, és a gömböket villára szúrva egyenként belemártjuk. Jól lecsöpögtetjük, és azonnal minyonpapírba pottyantjuk. Ha megszilárdultak, a tetejüket felolvasztott tejcsokoládéval megspricceljük.


Elkészítési id?: 50 perc + szárítás.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY