Megjelenítés módja:
 
Előző 1 1002 1 2 ... 1250 1500 1631  Utolsó


Borzas narancs

Hozzávalók

8 kicsi narancs
8 dkg cukor
2 dl tejszín

      A megmosott narancsok héját vékonyan lehántjuk, a gyufaszálnál is vékonyabb csíkokra vágjuk, és 2 percig forró vízben f?zzük. A narancsokról a fehér bundát teljesen lefejtjük. A cukrot 4-5 ev?kanál vízben kevergetve megolvasztjuk, majd aranyszín?re karamellizáljuk. Ezután 3-4 ev?kanálnyi vizet lassan, óvatosan belecsorgatunk. Az egész narancsokat a megpárolt narancshéjforgácsba forgatjuk, tálra rakjuk, és a forró karamellal meglocsoljuk. Kih?tve tejszínhabbal kínáljuk.


Elkészítési id?: 30 perc + h?tés.
Egy adag: 386 kcal / 1613 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség

©2019 4WAY